Kokemuksia

”On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin”

Juha Korhonen, Stina Mäkelä-Korhonen ja heidän kolme lastaan asuvat Espoon Saunalahdessa. Domesta rakensi perheelle Jetta-Talon omakotitalon avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvastuu oli Domestalla, mikä teki rakentamisesta helppoa. Koti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja perhe pystyi luottamaan Domestaan koko projektin ajan.

– Se oli meille hirvittävän helppo tapa rakentaa, Stina toteaa.

– Domesta tuli meille tutuksi siinä vaiheessa, kun aloimme keskustella Jetta-Talon kanssa siitä, millaisia vaihtoehtoja he pystyisivät tämän tyyppiselle tontille tarjoamaan, Juha sanoo.

Kiva projekti

Rakennusprojektin alussa tehtiin aikatauluarvio, jonka mukaisesti työ eteni ja asunto valmistui. Juha ja Stina ovat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka kaikki Domestan kanssa sujui. Rakentaminen oli heille positiivinen kokemus alusta loppuun saakka.

– Rakentamisesta harvoin sanotaan, että se on todella positiivinen ja jopa terapeuttinen kokemus, mutta tämä oli sitä. Me olemme siinä pienessä promillessa, joka voi sanoa, että olipas kiva projekti, Juha kertoo.


– On järjettömän hieno juttu, että on sellainen rakennuttaja, johon voi luottaa täysin, ja jonka tietää hoitavan asiat aikataulussa budjetin mukaisesti sekä tekevän vielä hyvää jälkeä. Kumppanin valinta on rakennusprosessissa se kaikkein tärkein asia, ja suosittelen ehdottomasti Domestaa. Kannattaa rakentaa luotettavan kumppanin kanssa, Juha kiteyttää.


Siistiä ja laadukasta työtä

Katja Ruohomaa asuu perheineen Espoossa. Perheen omakotitalo valmistui vuonna 2016. Talon sisä- ja sähkötöistä vastasi Domesta, jonka työn jälki on Katjan mukaan siistiä sekä laadukasta.

Domesta kokemuksia

Perheeseen kuuluu Katjan ja hänen miehensä lisäksi kolme lasta. Perhe etsi aluksi valmista, vanhaa taloa. Toiveiden mukaista ja sopivan kokoista kohdetta ei kuitenkaan löytynyt.

– Rakennusprojekti sai alkunsa siitä, että me tarvitsimme isomman asunnon. Emme kuitenkaan löytäneet sopivaa valmiiksi rakennettuna. Halusimme siis rakentaa itse, Katja Ruohomaa muistelee.

”Voimme suositella Domestaa!”

Perhe on asunut uudessa kodissaan nyt noin neljä kuukautta. Domestan työn jälkeä Katja kuvailee siistiksi ja laadukkaaksi. Domestan työskentely oli hänen mukaansa ammattitaitoista. Lopputulos näyttää hyvältä.


– Halusimme, että koti olisi hyvin rakennettu sekä kestävä. Ja sitä se on ollutkin. Paikat ovat edelleen hyvässä kunnossa, vaikka perheessämme on pieniä lapsia. Myös Domestan työn jälki miellytti, se oli siistiä ja laadukasta, Katja kuvailee.

– Voimme suositella Domestaa!


Markus Backlund: ”Domestan kanssa meidän ei tarvinnut kantaa rakentamisesta huolta”

ICT-alalla työskentelevä Markus Backlund osallistuu vaimonsa Sannan vetämän Hattel Horse -hevostalliyrityksen pyörittämiseen Janakkalassa.

Domesta kokemuksia

Pariskunta päätti rakentaa sijoitusmielessä tallin kiinteistöön paritalon, jonka rakentajaksi valikoitui Domesta. Niin Backlund, uudet vuokralaiset kuin kunnan rakennustarkastajakin ovat olleet rakennusjäljestä mielissään.

”Sain vastauksen ennen kuin ehdin esittää kysymyksen”

Domestan kanssa asioiminen sujui Backlundin mielestä hyvin.

– Minulla oli oma kontaktihenkilö ja yhteydenpito oli vuorovaikutteista. Välillä sain vastauksia kysymyksiin, ennen kuin olin ehtinyt niitä edes kysyä. Sain aina vastaukset nopeasti ja vaadittavat toimenpiteet järjestyivät lähes aina saman vuorokauden aikana, Backlund luettelee.

Kiitosta saa myös yhteistyön vaivattomuus.

– Muiden rakentajien kanssa olisin varmaan joutunut hakemaan eri työvaiheille eri tekijän. Nyt saimme ne kaikki yhdestä paikasta. Meidän ei tarvinnut kantaa huolta projektinjohtamisesta, vaan Domesta hoiti sen. Projektinhallinta oli harvinaisen hyvää. Meillä oli koko projektin ajan sellainen vaikutelma, että tämä tulee päättymään hyvin.


Domesta rakensi mieluisan kodin taatulla ammattitaidolla

Janne on yrittäjä ja taloyhtiönsä puheenjohtaja Nurmijärven Klaukkalasta. Jannen perhe asuu uudessa rivitalokolmiossa, jonka rakentamisesta vastasi kaikenlaiseen rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut Domesta.

Taloyhtiön rakentamisesta järjestettiin tarjouskilpailu, ja loppusuoralla oli kolme eri yritystä. Domesta ei ollut halvin, mutta se oli kolmesta yrityksestä ainut paikallinen toimija.

– Liputin heitä loppuun asti ja sain koko muun taloyhtiön taakseni. Tutkin Domestan aiempia referenssejä ja ne olivat mielestäni hyvät tällaisen projektin toteuttamiseen. Kävin lisäksi muutamassa palaverissa asian tiimoilta ja vakuutuin siitä, että projekti tulee menemään juuri niin kuin he lupaavat. Ihan kevein perustein ei valittu kalliimpaa halvemman sijaan, Janne kertoo.

Jannella on Domestan toiminnasta pelkästään hyvää sanottavaa. Erityistä tyytyväisyyttä herättää aikataulun pitävyys.

– Työmiehet tekivät pitkää päivää, kun projekti alkoi lähestyä loppua, jotta varmasti pysyttäisiin aikataulussa, Janne kiittelee.

– Domesta on sanansa mittainen yritys, ja olemme viihtyneet uudessa kodissamme todella hyvin, hän sanoo lopuksi.

 

Anna Villman: ”Voin sydämestäni suositella Domestaa”

Anna Villman asuu perheineen Klaukkalan Mäntysalossa viiden asunnon rivitalotaloyhtiössä, joka tuhoutui tulipalossa toukokuussa 2015. Rakennusyhtiö Domesta rakensi tilalle uuden, entistä ehomman kodin.

Rivitaloyhtiöllä oli täysarvovakuutus onnettomuuksien varalta, ja vakuutusyhtiö päätti, että taloyhtiö rakennetaan kokonaan uusiksi.

– Kaikilla taloyhtiömme osakkailla oli ajatus, että raha pitää saada kiertämään omaan pitäjään. Paikallisena yrityksenä Domesta oli selkeästi paras vaihtoehto, koska tiesimme tarkalleen, ketkä rakentaisivat kotimme. Koin hirvittävän tärkeänä saada olla mukana ihan alusta alkaen, Anna kertoo.

Projekti myös lähti vauhdikkaasti liikkeelle.

– Ensin paikalla oli pelkkä tyhjä tontti, ja yhtäkkiä huomasi, miten seinät olivat pystyssä. Niin hyvää fiilistä ei pysty kuvittelemaan, Anna sanoo.

Lopputuloksena oman perheen näköinen koti

Parasta uudessa kodissa on ollut, että siitä tuli juuri Villmanin perheen näköinen. Värimaailma, rauha ja levollisuus on löydetty.

– Uudessa kodissa on ollut ihana asua. Kaikki valinnat ovat osuneet kohdalleen, eikä ole tullut tunnetta, että jotain olisi pitänyt tehdä toisin, Anna toteaa.

– Voin sydämestäni suositella Domestaa. Heillä on ammattitaitoa ja näkemystä kohdata ihmiset, joille tehdään kotia. Minulle se on lopulta kaikkein merkittävin asia, hän päättää.

 

 

Pyydä tarjous