Kuuden tähden rakennuspalvelu

rakennuspalvelu

Domesta tuottaa laadukkaita ja tarkasti konseptoituja rakennus- ja remonttipalveluita yksityisille rakentajille sekä rakennusliikkeille ja talotehtaille.

Oman kodin rakentajille

Autamme sinua ja perhettäsi toteuttamaan haaveittesi omakotitalon. Rakennamme omakotitalosi haluamaasi vaiheeseen joko talopaketista tai kappaletavarasta. Voit valita itsellesi sopivimman valmiusasteen aina avaimet käteen –valmiiksi saakka.

Huolehdimme rakennusurakastasi aina perustusten teosta avainten luovuttamiseen saakka. Viimeistelemme talotehtaan toimittaman talopaketin toiveittesi mukaan.

Saat meiltä myös täysin yksilöllisen omakotitalon avaimet käteen –periaatteella. Autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin haaveesi, vankalla ammattitaidolla.

Ymmärrämme, että uuden omakotitalon rakentaminen on ehkä ainutkertainen ja monenlaisia tunteita herättävä juttu sinun perheessäsi. Haluamme, että voit nauttia rakentamisajasta. Me huolehdimme aikatauluista ja rakentamisen laadusta niin, että sinä voit keskittyä arkielämään ja muuton valmisteluun.

Tunne-mallisto

Uuden kodin rakentamiseen liittyy valtavasti valintoja. Domestan omaan Tunne-mallistoon on valittu sisustusratkaisut, joista voit helposti ja vaivattomasti valita omaan tyyliisi sopivimmat vaihtoehdot. Sisustussuunnittelijan luoma mallisto elää ajan hengessä. Asiakkaanamme saa tehdä sisustusvalinnat kokeneen ammattilaisen kanssa. Oman sisustusneuvojan kanssa asiakkaan on helppoa ja turvallista tehdä valintoja sisustukseen. Soita ja tule tutustumaan Tunne-mallistoon! 

Referenssit

Placeholder

Olemme rakentaneet yli 200 taloa. Niistä 110 olemme rakentaneet asukkaille avaimet käteen -valmiiksi saakka.

Domestan toiminta perustuu työmaillamme kehitettyyn konseptiajatteluun, johon valitut hyvät käytännöt ovat toistettavissa kaikilla työmailla. Hyväksi havaittujen toimintamallien kurinalainen noudattaminen lisää toimintamme luotettavuutta ja laadukkuutta.

Palvelemme myös rakennusliikkeitä ja talotehtaita. Lue lisää ›

Pyydä tarjous